Ах тези оживели сънища, тези реални приказки, които изпълват въображението и Ви карат да се пренасяте във Вашия свят. Тапетите с изящни рисунки, елегантни извивки и стилни цветове могат да преобразят всяка стая в сцена от Вашите мечти.

Сигурно Ви се е случвало в някой хубав ден, да въздишате по красиви тапети, създадени сякаш за Вас. Тапетите са прекрасно интериорно решение за всеки дом. Най-хубавото е ,че наистина днес се предлагат толкова невероятни тапети – на цветя, с мотиви, фототапети, за малчуганите с любимите герои.

Тапетите могат да покриват цялата стена, но забележете позволяват Ви да имате свобода и да комбинирате с мазилка. А защо не и няколко различни тапета.

Тапетите могат да бъдат и от различни материали. Копринените тапети придават изисканост на стаята, от техния десен можете да придадете разкошен бароков стил, етно стил, по-изчистен  класически или модерен стил. Хартиените тапети се предлагат в най-различни десени,  позволяват на стената да „диша“. Могат да бъдат тапети с ПВЦ покритие, те са с добра водоустойчивост и позволяват, ако е необходимо да се почистват с влажен парцал.

Тапетите придават на стаята топлина и усещане за домашен уют. Ако се колебаете дали да сложите тапети се замислете и за факта, че тапетите се поставят лесно, без цапане, без опасност за Вашите мебели. Също така тапетите могат да се махат бързо и отново без никакво неудобство, само навлажнявате повърхността им с мокър парцал, изчаквате и отлепяте.

Можете да използвате въображението си и да намерите интересни приложения за малките остатъци, от Вашите прекрасни тапети.

Ето още една чудесна новина сега можете да си поръчате тапетите и те да пристигна директно във Вашия дом или на посоченият от Вас адрес. Във Ведием Ви предлагаме богато разнообразие от най-различни тапети. Разгледайте спокойно в Дома си, изберете и поръчайте по телефона или по имейла тапетите на Вашите мечти.