Естествени, модерни, стилни и креативни – това е мотото на тапетите от новите колекции на Esprit Home. По подобие на новите тенденции в декорацията на стените, съвместната работа на A.S. Creation и Esprit предлага нестандартни идеи.

Тези два гиганта в производството на тапети хващат четките от миналото, комбинират с чистите цветове на настоящето, добавят щипка креативност и Voila! – тапети от ново поколение, съчетаващи мода и изкуство по един великолепен начин.

Седмата колекция тапети „Esprit Home“ представя тапети за едно младежко, индивидуално, персионализирано и стилно жилище, което приканва към креативност.

Вдъхновението за направата на тази колекция идва от мегаполисите – Лондон, Париж, Ню Йорк, Берлин, Барселона и съчетава нотки на история и култура с футуристични идеи и изящество – от ретро-елегантни до романтично-космополитни.

Колекцията „Esprit“ интерпретира интереса на младото поколение към светли и искрящи цветови гами и необичайни щампи с природни мотиви, които придават на тапетите свежест и пъстрота.

Втората колекция „Esprit“ за деца за деца идва с мотото „забава на стената“. Герои от популярни детски анимационни филми скачат от телевизора на стената в детската стая на вашето дете. Фоновите цветове са специално подбрани, за да успокояват погледа и съзнанието на малчуганите.