Килим, Килими

Килимът е част от класическото обзавеждане на стаята, постелка която покрива пода или…

Килимът е мекота, топлина, уют, колко е приятно да усетиш меките власинки под краката си. Килимът е чудесна възможност да изразите себе си. С разнообразието от етно мотиви, съвременен дизайн и класическа елегантност  можете да изрисувате Вашия под.

Разнообразието от материали също Ви дава поле за изява, предлаганите от нас  килими са изработени от висококачествени материали. Най-разпространените изкуствени материали при производството на килими са полипропилен, акрил, полиестер и вискоза. Предлагаме Ви и разнообразие от килими изработени от естествени материали – вълна, памук, коноп, лен, сезал, бамбук, коприна, кожа и др.

Килим, Килими

Изберете килим, който подхожда на Вашата идентичност, който Ви кара да се усмихвате всеки път щом го погледнете и да потрепервате от удоволствие всеки път щом усетите власинките му под босите Ви крака.

Във Ведием, Вие, напълно можете да задоволите всичките Ви очаквания от Вашия колим. Ние предлагаме килими за уютни стаи, където домашната топлина събира цялото семейство. Можете да избирате и между стилни и елегантни килими, с които да впечатлявате гостите си или килими, които да постелите в офиса. Във Ведием можете да откриете и килими от приказките – чудесни персийски килими, с които да политате в мечтите си.

Естествено предлагаме и килими за най-малките с любимите герои и приказни мотиви, за да бъде Вашето дете щастливо.